Продукти:
250 грама малки гъби
4 супени лъжици ябълков сок
сол
захар
черен пипер
оцет
масло
150 грама майонеза
магданоз
Приготвяне:
Измитите гъби се задушават 10 минути в маринатата от ябълков сок с щипка сол, масло, захар и черен пипер. Изваждат се. Подправят се с оцет. Салатата се смесва с майонезата и се поръсва с нарязания магданоз.
Search This Blog
Popular Posts
-
Продукти: 400 грама риба цаца 2-3 стръка лук 2-3 супени лъжици олио 1 чаена лъжичка червен пипер 1 и 1/2 литра бульон 200 мл доматен сок 3...
-
Продукти: 6 броя агнешки котлети 1/2 кг сварени гъби 250 грама пушено сирене 1 връзка зелен лук 125 грама масло 1 чаена чаша бяло вино 1 връ...
-
Продукти: 1 кг агнешко (плешка) 1 кг зелен лук 200 мл олио 1 връзка магданоз щипка сух джоджен 1 чаена лъжичка червен пипер щипка черен пипш...
-
Продукти: 1 шаран (около 2 кг) 4-5- супени лъжици растително мaсло 4 средно големи моркова 1 малка глава целина 4-5 корена магданоз 2 стръка...
-
Кекс с шоколад и стафиди Продукти: 2 яйца 1 чаена чаша захар 1 чаена лъжица сода бикарбонат 1 чаена чаша кисело мляко 1 и 1/2 чаена чаша бра...
0 comments:
Post a Comment