Продукти:
400 грама юфка
150 грама краве масло
200 грама натрошено сирене
сол
Приготвяне:
Юфката се сварява до готовност в подсолена вода. След това се отцежда от водата. На дъното на тавичка се наръсва половината масло. Отгоре се изсипва юфката. Слага се на равномерен пласт от натрошеното сирене, а над него останалото масло. Запича се за 10-15 минути в силна фурна.
Search This Blog
Popular Posts
-
Кекс с шоколад и стафиди Продукти: 2 яйца 1 чаена чаша захар 1 чаена лъжица сода бикарбонат 1 чаена чаша кисело мляко 1 и 1/2 чаена чаша бра...
-
Продукти: 1/2 кг макарони 1/3 чаена чаша прясно мляко 2 супени лъжици сирене 2 супени лъжици кашкавал За месните топки: 1/2 кг кайма 2 скили...
-
Продукти: 400 грама риба цаца 2-3 стръка лук 2-3 супени лъжици олио 1 чаена лъжичка червен пипер 1 и 1/2 литра бульон 200 мл доматен сок 3...
-
Продукти: 1 агнешка плешка 250 грама сварени гъби 100 грама шунка 1 кафена чашка ориз 1 връзка зелен лук 1 връзка джоджен 1 връзка магданоз ...
-
Продукти: 1 кг свинско месо от бут 300-400 грама гъби 2 връзки пресен лук 1 кафена чашка ориз Приготвяне: Месото се нарязва на парчета, коит...
0 comments:
Post a Comment